За нас

Обувките са част от живота на всички жени и тяхна голяма страст. Но да не забравяме, че мъжете също държат да носят стилни и добре изработени обувки. В дамския и мъжкия гардероб има нужда от разнообразни модели, подходящи за различни случаи. Затова изборът винаги се прави внимателно с оглед на качество, дизайн, материал и осигурен комфорт.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В СВЕТА НА MI NO?

В MI NO предлагаме богата продуктова гама от официални, спортни, спортно-елегантни и ежедневни обувки, изработени предимно от естествена кожа.

За господата:

Мъжете могат да заложат на елегантни обувки в кафяво, сиво, тъмночервено, бордо и други цветове, като моделите са с връзки, тип мокасини, с катарама и т.н. Подходящи за работна среда или официални случаи, те са изработени с внимание към всеки детайл, съобразени са с всички модни тенденции и внасят стил в мъжката визия.

С удобство и елегантност се отличава и колекцията ни от мъжки боти от естествен набук и естествена кожа, както и разнообразни спортни модели в различни разцветки и дебелина на подметката.

За дамите:

За да задоволим всички предпочитания на дамите относно избор на обувки към всеки тип облекло и съобразно повода, сме подбрали впечатляващи модели мокасини, сандали, спортни обувки, обувки на висок ток, боти, ботуши и дори сватбени обувки.

Всяка жена може да открие поредния чифт удобни и стилни обувки с равна, различно дебела подметка, едноцветни или с интересен принт, като избира и вида закопчаване. 

Изключително красиви и съобразени с най-новите модни тенденции са обувките на ток, от които в гардероба на дамите винаги трябва да има поне няколко чифта. Някои от предлаганите модели са с отворена пета, други – с интересни отвори в горната част, а токът, тънък или дебел, винаги е стабилен.

Удобни боти и ботуши за зимния сезон или комфортни сандали за топлите дни, стилни спортни обувки за бягане или фитнес, ниски и високи, официални и ежедневни, сред нашите модели всяка жена непременно ще открие модел, който да се превърне в любим.

MI NO – уникалност и стил

MI NO е компания, която ще се погрижи за мъжкото и дамското самочувствие със своите уникални модели обувки, отличаващи се с качествена изработка, елегантна визия, удобство и издръжливост.

С обувките не трябва да се прави компромис, а когато те са от естествена кожа като предлаганите в MI NO, ще бъдат винаги модерни, едновременно практични и стилни. С тях неизменно ще привличате погледите, защото уникалността и качеството никога не остават незабелязани.

Сравнение на продукти