Нашата мисия

В MI NO вярваме, че всеки заслужава практични, удобни и стилни обувки. Определяме като своя мисия да предлагаме на клиентите си максимално комфортни, здрави и удобни модели. С внимание към детайлите и следвайки най-новите световни модни тенденции, ние се стремим да удовлетворим всяко желание с най-добрите обувки.

Качество, комфорт и уникалност за добро потребителско изживяване 

Потребителското преживяване за нас е много важно и насочваме усилията си да предлагаме продукти, съчетание от здравина, максимално удобство и модерен дизайн.

Обувките в MI NO са уникални и това е един от приоритетите ни, на който ще залагаме и в бъдеще. Искаме нашите обувки да се отличават и го постигаме с всяка колекция.

За нас е от голямо значение непрекъснато да увеличаваме и разнообразяваме асортимента на дамските и мъжките модели. Само по този начин клиентите ни ще имат по-голяма възможност за избор и ще можем да задоволим всичките им изисквания и вкусове относно качествени обувки за всеки сезон и всеки повод.

Отлично обслужване

Считаме за своя мисия да гарантираме и най-доброто обслужване, като предложим не само висококачествени продукти с доказан произход, но и ефективна комуникация, лесна поръчка и бърза доставка.

Водещата цел на MI NO е удовлетвореността на нашите клиенти. Стремежът ни и е да печелим одобрение и доверие, за да превърнем MI NO в място, откъдето всеки да започва своя път с перфектен чифт обувки.

Инвестираме в бъдещето

В MI NO се развиваме постоянно и чертаем планове за бъдещето, в което мечтаем да произвеждаме свои модели и да покоряваме нови пазари. Амбицията ни е предлаганите в MI NO обувки да се превърнат в ефектен завършек на всяка визия – ежедневна, спортна, офисна или официална.

Уникалност, качество и стил – мисията е възможна, защото за екипа на MI NO е важно да получите тези обувки, които ще направят визията ви перфектна, а усещането за комфорт – неповторимо.

Сравнение на продукти