Нашата история

Ако в съзнанието ви думи и фрази като мода, романтика, вино, звучна реч, спагети и Бокачо будят асоциации за Италия, добавете още една – MI NO. Макар че тя не е италианска, а съкратеното име на нашия баща Минас, прозвуча ни толкова италианско, че ние, Хари и Армен, избрахме нея за нашия бранд и за магазина си за обувки във Варна. И понеже те са най-доброто, което италианските производители предлагат, решихме, че и българските потребители трябва да носят всеки ден частица от Италия със себе си.

ИДЕЯТА - вдъхновена от модата

Решихме да посветим времето и усилията си на бизнеса с обувки още преди близо 10 г. в центъра на модата – Италия. Страстта си към удобните модерни обувки пренесохме от Апенинския полуостров на родна почва. За нас няма нищо по-приятно от това с нашите обувки да внасяме нотка елегантност дори в обикновеното ежедневие или при тренировката във фитнеса.

НАСТОЯЩЕТО - с грижа към потребителя

Вече се убедихме – хората имат нужда не просто от обувки, а от качествени, изработени с вкус и внимание към всеки детайл такива. Затова се стремим да обогатяваме постоянно нашите колекции от уникални дамски и мъжки модели, изработени от естествена кожа.

Обувките не са просто обект на нашата дейност. Те са вдъхновение, а самите ние се възприемаме не като търговци, а като мечтатели, които искат хората около тях да могат да оставят следи по пътя си с възможно най-добрите и безупречни по стил и качество обувки. 

БЪДЕЩЕТО– интересно и предизвикателно

Нашата история ще продължи и ние сме силно мотивирани в нея да участват все повече потребители на продуктите, които предлагаме. Готови сме да я обогатим с още събития и с MI NO да завоюваме нови пазари, да създадем и свои обувки, за да вдъхновяваме хората в тяхното ежедневие да се чувстват уверени и да се наслаждават с всяка стъпка в живота си.

Сравнение на продукти